Diensten

Plaagdierbeheersing

Ratten, muizen, wespen, kakkerlakken, mollen. We zien ze liever niet dan wel. Heeft u last van ongedierte, dan helpt Rutten Natuurlijk u er graag vanaf. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden of voorkomen van allerlei soorten plaagdieren. In overleg met u ondernemen we direct actie om het probleem te bestrijden. Daarnaast proberen wij door middel van wering en advisering tot een duurzame oplossing te komen, zodat de overlast van ongedierte voorgoed verleden tijd is.

Plantenteelt

Heeft u een bedrijf in het opkweken van planten en komt u ervaren medewerkers te kort? Rutten Natuurlijk steekt de helpende hand uit. William Rutten heeft veel ervaring opgedaan bij een boomkwekerij en helpt u graag uit de brand. Daarbij geeft hij zijn kennis en kunde graag door aan anderen, zodat zij hier mee vooruit kunnen.

Advies

Heeft u advies nodig over de hierboven genoemde diensten? Of wilt u meer informatie? Rutten Natuurlijk staat voor u klaar. Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Verkoop

In onze webshop vind u allerlei producten die u mogelijk al van uw problemen afhelpen. Wellicht lukt het met een simpele ingreep zelf het ongedierte te bestrijden. Mocht het toch niet lukken of heeft u aanvullend advies nodig? Neem gerust contact met ons op met behulp van het contactformulier of een telefoontje.

Dierbenodigdheden

We kunnen niet alles zelf aan u aanbieden als het gaat om dierbenodigdheden. Daarvoor hebben we een samenwerking gevonden met Boerenwinkel.nl. Op de website van boerenwinkel vind je heel veel artikelen voor huisdieren en woonomgeving. Van hond en kat tot stal en gereedschap.

Bekijk hier het aanbod van Boerenwinkel.nl